Stadionoví inspektoři v akci: Občerstvení

<< Zpět na článek

Diskuze k článku


Přidej nový komentář
kuchi 
super aktivita

15.12.2014 21:26

Nadhera... jen k obcerstveni... trikrat z peti pokusu studena klobasa :-(


káně 
re: super aktivita

15.12.2014 21:27

občas se satne, že je u nás víc mastná, ale záleží kdy pro ni člověk jde ... jinak studenou jsem snad neměl ... i ten chleba se trochu zlepšil ...


káně 
občerstvení ..

15.12.2014 21:26

... šlo nahoru. Pikantní klobása výborná. Při zápase s Neapolí jsem dokonce konečně objevil šunčičku a klobásu z udírny na protilehlé - dokonce s výborným křenem (o pauze většinou sleduji malé prcky, nebo max vyčůrat a zpět :p ) ... souhlasím, že by to chtělo nějakou sezónní či limitovanou nabídku na nějaký specifický zápas, ale třeba se dočkáme ... stánkaři jsou pomalu ochotnější, dokonce pomohou odnést i piva na tribunu ... nějaká karta, ideálně propojená s permicí, by určitě šla a v době DK je s podivem, že to ještě nefunguje... suma sumárum, je co zlepšovat, ale posun rozhodně je ... jen neusnout na vavřínech ...


drapek z lasicky 
Obcerstveni

15.12.2014 22:17

Klobasy vyborny, ale neni nad tu suncicku, ta nema chybu!! Chtelo by to ale nejake normalni pivo a ne ty chcanky co tam toci. A hlavne by mel byt na stankach RUM!! Kdo ma neustale myslet na to nosit si vlastni zasoby.


jpetros 
Hlavní věc opomenuta

16.12.2014 01:47

Zejména by to chtělo normální tj. alko pivko na pokud možno každém zápase...a kvalitku když už tedy gambáč není hlavním sponzorem tak nevidím důvod proč nerozšířit nabídku o další zajímavější tekutý chléb národa našeho. Jinak celkem spokojenost.


Jumbo1 
re: Hlavní věc opomenuta

16.12.2014 08:39

Svijanský máz nebo Klášter 11, případně Chýně :-)


Kocek 
re: re: Hlavní věc opomenuta

16.12.2014 08:46

Mně by klidně stačil Starouš, pivko dobrý, dá se jich na rozdíl od Svijan vypít celkem dost, ale i ten Gambáč tam polknu.


BubakACS 
re: re: re: Hlavní věc opomenuta

16.12.2014 22:06

Stěma Svijanama bych byl taky opatrnej, pít se to dá celkem dobře , ale ráno po tom bolí hlava a občas i trošku řídké hovínko :)


Kocek 
re: re: re: re: Hlavní věc opomenuta

17.12.2014 14:01

Tak je to silný pivo a je vařený trochu jinak, ale dobrý jsou..


Barney Gumble 
re: Hlavní věc opomenuta

16.12.2014 09:47

Gambrinus sice už není generálním sponzorem I. ligy, ale zůstal hlavním partnerem s exkluzivitou značky Gambrinus (či nealko Birell) na všech prvoligových stadionech. Takže na nějaké pitelné pivo si nechte zajít chuť.


Kovanej 
Zlepšení

16.12.2014 07:08

opravdu markantní... klobásy bezva. Hlasuji pro kartu a ještě jeden zlepšovák - zálohované plastové půlitry. Už jsem to viděl na Dukle a hlavně na Bundeslize, kde jsou tyto půlitry ozdobené vizitkmi hráčů týmu, fotkami a statistikami. Takové zběratelské kousky.... záloha 1 EUR.


Mirda-k 
re: Zlepšení

16.12.2014 09:18

na obojím se pracuje :)


hurvajs 
re: Zlepšení

16.12.2014 21:00

Ty zálohovaný kelímky jsou dobrý akorát pro vychcánky jako jistej Aleš, co budou jen číhat kde se nějakej válí. Jinak je to jen zdržování další frontou na vracení.


CapaTom 
re: Zlepšení

18.12.2014 19:02

Ja teda musim rict, ze z tehle zalohovanech kelimku jsem nikdy radost nemel...:-) Ale pokud budou, tak se taky bez problemu prispusobim...vzhledem k tom,ze je asi o ne zajem,tak je naopak plus,ze se klub snazi zlepsovat.


docik 
Taky k občerstvení

16.12.2014 07:49

I já plně souhlasím,že kvalita se výrazně posunula kupředu.Jen mi zmizela grilovaná kuřátka a žampiónky....


Kovanej 
re: Taky k občerstvení

16.12.2014 12:36

To máš pravdu...


CapaTom 
re: re: Taky k občerstvení

18.12.2014 19:03

Jo jo kuratka vyborny


Jumbo1 
Zlepšení určitě je

16.12.2014 08:38

V kotli sice není šunčička, a pestrost nabídky klobás tu a tam pokulhává (málokdy mají tři druhy), jednou jsem dokonce zažil pevný počet kusů chleba na porci, ale semtam je ještě o půli i ten chleba se škvarkama, tuhle se našel i koláček pro jednoho sladkochtivého...Nicméně dvě přídavné pípy, aby ten, kdo jde jenom pro pivo, nemusel trpět ve frontě, ochotnější obsluha, chleba bez omezení až na výjimky, klobásy většinou teplé a dobré, byť někdy jen s kečupem (z mého pohledu zásadní chyba), i to pivo je o trochu pitelnější, čili oproti minulosti zlepšení jako bejk, ale samozřejmě pořád je se kam posouvat...co třeba rychlovýčepy, jako jsou v šaškárně? i při sebevětší frontě (byl jsem tam asi třikrát v životě na vyprodaných akcích) pivo cca do dvou minut. Když je pak derby, Plzeň, nebo evropský poháry, obsluha pochopitelně stíhat nemůže, ani kdyby se roztrhla....a samozřejmě pivonošky :-)


Kocek 
Za mě 60%

16.12.2014 08:39

Klobásy jsou dobrý, ta z udírny je dokonce vynikající, jen občas je trochu tvrdší chleba, což moc nechápu.. A velkou kaňkou je pro mě čepování birellu na tzv. "rizikové" zápasy. Chápu, že v Evropě je to nařízení Mafie, ale proč mám pít birell na zápase s Plzní nebo při derby, to mi hlava nebere. Na Letné nebyl žádnej průser snad 20 let, takže tohle vidím jako velký nedostatek a doslova mě to sere. Fronty jsou a budou, bohužel se dodnes lidi nenaučili, že u stánků lze stát fronty z obou stran, a už několikrát se mi stalo, že jsem si díky tomu od jistých neználků vyslechl nějakou tu urážku :)) Pak jim stačilo ukázat na šipky na stánku a byl klid :)


kebule1979 
re: Za mě 60%

30.12.2014 11:05

Máš naprostou pravdu.Ještě možná upravit cenu u toho podělaného nealka.


Panda 
Zlepšit lze všechno....

16.12.2014 09:10

...občas se mi stane, že si obejdnám pikantní (ta je opravdu jinak skvělá) a dostanu obyčejnou. Přijde mi, že mají i výkyvy v kvalitě. jiná chuť při "velkých" zápasech - EL, plzeň, slávyje - a jiná chuť při zápasech s příbramí, budějkama atd. S pivem asi těžko něco udělají, gambáč to má podchycený. Ale jedno lepší pivečko by bodlo. Určitě by bylo super - a to osobně vidím jako prioritu č.1 - zřízení jakési elektronické peněženky v permici.


looki 
pokrok znatelnej, ale i tak je dál co zlepšovat

16.12.2014 10:14

Před lety se mi vážně nestávalo, že bych se těšil na klobásku na stadionu, kdo nepřišel najedenej už na stadion, zadělával si na zažívací potíže. Teď ale taková klobáska z udírny je skvělá a za rozumnou cenu. Pokulhává pivo, to je často příšerný, ale s tím se asi kvůli smlouvám nic dělat nedá. S čím se ale dá něco dělat, to je rychlost obsluhy. Být v pohotovosti na začátek přestávky, chodit během hry na tribuny a hlavně platit jen a jen předplacenou kartou! Funguje to tak krásně v bundeslize, není důvod, proč by to nemohlo platit i u nás. Permice už čipový máme, tady není žádná omluva. A aspoň by se mohly dělat nějaký balíčky (jdeš na 14 zápasů z 15? Tady máš klobásu zdarma..třeba). A kdo jde na zápas bez permice, ten si může na nějakou kauci kartičku na ten zápas půjčit. PS: a ta sezónnost, na tom by se taky dalo zapracovat. V zimě svařáček, v parnech třeba nějaká osvěžující citronáda, chce to jen chtít.


hurvajs 
re: pokrok znatelnej, ale i tak je dál co zlepšova

16.12.2014 20:58

Jebat nějakou předplacenou kartu, ještě tak aby někdo vyhodnocoval co si tam kupuješ....


looki 
re: re: pokrok znatelnej, ale i tak je dál co zlep

16.12.2014 22:03

a jéje, další stihomam...se bojíš, že doma uvidíš, že piješ pivo? :-)))


Jirka Stupka 
až na ty chcanky

16.12.2014 13:57

co tam čepují, to celkem ujde. Proboha, Kocku! Staropramen? Bezkonkurenčně nejhorší běžně dostupné "pivo" v ČR. To už ta HGB naředěná devítka gambrinus je proti tomu víc pitelná!


Kocek 
re: až na ty chcanky

16.12.2014 14:29

Kdepak, Starouš je dost slušný pivko, jde jen o to jak ho umí točit hostinskej.


Jirka Stupka 
re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 15:04

tak pokud nápoji vyrobenýmu z extraktů, maltózovýho sirupu, nesladovanýho ječmene, kterej se navaří v CK tanku na cca 16ctku, aby se následně naředil vodou na požadovanou stupňovitost, ty říkáš pivo, a dokonce ti chutná, tak já teda rozhodně ne!


Kocek 
re: re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 16:21

V pohodě, každej má rád něco jinýho. Ale pokud si myslíš, že to "tvoje" pivo se vaří s láskou a péčí, tak si šťastnej člověk.


Jirka Stupka 
re: re: re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 18:50

tak podívej, já se tady s tebou nebudu bavit o pivu, já shodou okolností totiž pro jeden menší, nicméně průmyslový pivovar dělám, sice ne ve výrobě, ale na obchodním, ale i tak si dovolím tvrdit, že o týhle problematice asi vím víc než ty. abych to shrnul, staropramen prostě slušnej člověk nepije! a myslím, že třeba takovej Matuška, je fakt dělanej s láskou a péčí. někdy před fotbalem zajdi třeba do baru "300" na Letný, tam poznáš rozdíl mezi eurolagerem a nějakým PIVEM. samozřejmě je mi jasný, že Matušku nebo Antoše na fotbale čepovat nebudou, všechno byla vlastně jen reakce na ten tvůj Staropramen.


Kocek 
re: re: re: re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 19:13

Tak předně, do baru 300 chodím celkem pravidelně při zápasech a někdy je tam pivo co neznám dobrý, někdy nechutný. Bohužel tedy naprosto tragická obsluha v tomhle baru hodně sráží celkově chvalitebný počin v podobě testování různých piv, což je jinak dobrej nápad a má smysl. Staropramen je dobrý výčepní pivo, který uvidim v jakýkoli hospodě radši než géčko, a že ty, "odborník" mi tady budeš psát cosi u slušným člověku, je mi fakt u prdele. A Matuška za 40-60 korun, tak to fakt neeee :))))) Měj se báječně :)


Jirka Stupka 
re: re: re: re: re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 19:35

hele,.....klidně si do sebe lej třeba staročecha za 3 Kč, je mi to u prdele. toliko pivní okénko :)


Kocek 
re: re: re: re: re: re: re: až na ty chcanky

16.12.2014 19:39

Jo, v pohodě, já tvůj názor beru, jen mi to pivo prostě chutná a mým známým v hodně případech taky, tudíž nepátrám po výrobním procesu - to bych totiž nesměl asi ani dýchat vzduch :)))) Tak třeba někdy v baru 300, pár lidí odsud mě zná, Sparta - smrt všem! :)


lastr 
re: až na ty chcanky

09.01.2015 20:42

tak to brrrr nejhorší pivo je GAMBRINUS!!!! Starouš zlatej. A klobásky fakt ujdou hlavně bílé


Kožich 
Kvalita jde, ceny nic moc

16.12.2014 17:21

Teď v Jihlavě jsem si dával pivo + klobásu za 55,- tak nevim jestli to slečna špatně spočítala nebo to stálo opravdu tak málo, ale tak nějak bych to chtěl vidět i na Spartě. PS: Chudý student


Wega 
Snad si to někdo přečte z vedení

17.12.2014 13:40

Snad si to někdo přečte z vedení tenhle článek a ty naše připomínky. Oproti letům minulým se to neskutečně zvedlo - takže palec nahoru. Jen pár připomínek: Nechápu, proč v průběhu zápasu neroznáší pivo do hlediště ty pivonoši. Když přijdou, tak je 88.minuta a snaží se udat zbytky. Sakra, vždyť můžou chodit už v prvním poločase. Nejradši mám bílou klobásu - proč se stává, že již nějaký druh klobásy není k dostání před poločasem?? Pivo: Neuvěřitelný alibi našeho vedení pokud jde o rizikové zápasy!! Minulý rok bylo dovoleno alko pivo na vyprodaným zápase s Plzní a nebylo v přípravném zápase se Slovanem Bratislava, kdy přišlo 1500 lidí (z hostů nepřijel nikdo). A pak dochází k paradoxům, že na rizikovém zápase se dopije nealko a v 70.minutě začnou točit alko pivo. Nesmysl tohle všechno, když si člověk uvědomí, že se na Spartě nic dlouho nestalo.


Kocek 
re: Snad si to někdo přečte z vedení

17.12.2014 14:01

Tak to mě taky rozsekalo, na Tallinu bylo nealko, který v 70. minutě došlo a tak začali točit normálně desítku :D


CapaTom 
"Inspektori"

18.12.2014 19:18

Skvelej clanek i napad! Myslim, ze dalsi dobrej pocin SF a treba to pomuze...Jeste doplnim svuj pohled. Je pravda ze vetsinou kdyz si dam bramboracek, tak je studenej,ale obsluha ochotne prihreje...Myslim, ze by to alko pivo taky mohli byt. Jak uz byli vyse psano. A jeste takova perlicka:Kdyz jsem se pri jednom zapase ptal copak to dneska cepujeme,tak odpoved znela "omlouvam se,ale fakt nevim" :-))) Ale to je o lidech...


kebule1979 
re: "Inspektori"

30.12.2014 12:26

Taky přidám perlyčku.Jednou mi slečna za pultem vrátila spropitné cca.25 kč. s tím,že si to mám schovat jelikož jim spropitné nenechávají ačkoliv si to dle mého názoru zaslouží.Co si budem nalhávat někdy je to tam dost divoký.Samozřejmě nevím jak jsou finančně ohodnoceni a jestli je to pravda.Ale jestli to pravda je,spropitné nechá určitě vědšina z vás,tak že suma sumárum....... . Ps.Nechci být nějaký rejpal.


Kocek 
re: re: "Inspektori"

06.01.2015 14:31

Nejsem pingl a nikdy sem nebyl, ale není to tak, že po každým utkání dělá každej stánek "zrcadlo"? Takže si počítám tržbu a co je navíc, to si snad nechám, ne? Pokud tam ty mladý holky a kluci spočítaj tržbu a přiznaj manažerovi třeba 200 navíc, tak jsou to s prominutím idioti...


HVK 
mňo

05.01.2015 11:09

až bude pivo tak se rád občerstvím..bohužel už dva roky jsem bez občerstvení..za obarvenou zatuchlou vodu platit nebudu....dle mého jedinej problém


Eddie.sparta 
Kotel

11.01.2015 22:47

...a co třeba zabudovat do kotle cisternu a na každý zápas v ní pivo free ??!...:)