Ščasného „ajntopf“ vede k bolebřichu. Zatím?

<< Zpět na článek

Diskuze k článku


Přidej nový komentář
Hustoles 
Kvalitní podmínky

01.08.2016 07:30

Naši „kuchaři“ na lavičce dostali, řečeno kuchařským žargónem, kvalitní suroviny a podmínky, aby mohli vytvořit skvělý výsledek... Do těch podmínek bych nezapomínal zahrnout letošní EURO, který tu kvalitu podmínek, zejména v našem případě, trochu utlumilo. Bohužel jsme rozvojová země, takže vstupujeme do pohárů ještě v červenci, teda sotva měsíc od posledního mistrovskýho zápasu předchozí sezóny. To jen pro úplnost vstupních dat


David:D Limbersky 
Nevím k čemu tento článek slouží ?

01.08.2016 10:07

Po dvou soutěžních zápasech sepsat takový blábol chce buď hodně odvahy nebo rumu.


hamr 
re: Nevím k čemu tento článek slouží ?

01.08.2016 11:09

Sice jsme odehráli pouze ta dvě soutěžní utkání, ale v obou případech to byl těžko stravitelný pokrm. Nezbývá než doufat, že se kuchaři polepší a z těch bezesporu kvalitních surovin nám připraví chutnou hostinu...


David:D Limbersky 
re: re: Nevím k čemu tento článek slouží ?

01.08.2016 11:34

V obou zápasech byly velmi dobré pasáže a tak věřím že Ščasný hráče donutí aby se stranili pasáží kde to trochu vypustí. Pak to bude dobré. Ale po dvou utkáních dělat závěry je hodně předčasné.


Radek-G1 
re: re: re: Nevím k čemu tento článek slouží ?

01.08.2016 14:34

Tolik v klidu bych tedy taky nebyl. Mě břicho bolelo už v posledním zápase rakouského soustředění s Rubin Kazaň, pak první půli s Fenerbahçe, druhou půli se Steauou a stejně tak se Slováckem. Na mě to sraní už tedy leze dost akutně!


Karel1893 
Souhlas

01.08.2016 11:37

Bohužel s tim musim takřka souhlasit. Už velká část jara vypadala dost tragicky, stejně tak příprava a úvod. Kde je ta lehkost z loňských zápasů v Evropě... Přijde mi, že tým je dost labilní a nedokáže ustát tlak, což by měli trenéři pořešit.


žokej 
úplně souhlasim

01.08.2016 13:02

nasrali mě v prvním soutěžním utkání (trenér střídáním) i ve druhým (hráči přístupem). Zatím pro mě převažujou zápory nad klady.


vladka 
Ščasného ajnfopf

01.08.2016 13:12

Souhlasím, bolí z toho minimálně břicho (a oči také) a obávám se, že se blíží ta konečná fáze bolebřichu. Jako když většina hráčů stojí na svém postu poprvé, takovým působí dojmem.


DarkCook 
Ščasný

01.08.2016 13:27

Nevím, jestli by se něco změnilo s jiným kuchtíkem, to tady bylo už mnohokrát a pokrm nebyl nijak zásadně lepší. Možná by to chtělo i výměnu na místě vedoucího a manažera podniku, když u majitele se to asi nedá předpokládat, i když ten je nejvíc zodpovědný za výběr svých podřízených.


Mikey 
Jinej kuchař?

01.08.2016 16:57

Jinej kuchař přijde a než to předělá k obrazu svýmu, jsme z pohárů i bez titulu... Enom Zděnda si vymyslel tuhle 3-5-2 a učí je to už druhej půlrok s tím, že někdo novej je bude učit zase 4-5-1 ??? Když se zklidní při střídání, bude vše ok...


majk 
Moc omáčky

01.08.2016 17:33

Je třeba se srovnat s tím, že už dávno nechodíme ob rok do Alkronu, ale že patříme do obyčejných jídelen. A když na nás zbyde zákusek, nemůžem počítat, že zítra dostanem dva.


Průcha 
Nabušenej kádr???

01.08.2016 18:14

Tady si dovolím nesouhlasit...máme-li v kádru (při vší úctě) stárnoucího Lafatu, mimoně Fataie a chcíplou rybu Juliše, tak se opravdu nedá hovořit o "nabušeném" kádru...a to nemluvím o tom, že když začne Čermáka bolet v krku, tak jsme v prdeli jak Baťa s cvičkama:-((!