...
31.07.2018 11:51
31.07.2018 11:51
Pěkně napsané. Bohužel, tam je to vše u pr****. Ještě něco dodám k fanshopu. Kdo si myslí, že veškerý zisk za předražené věci v něj jdou do klubové kasy, tak se pěkně plete. Protože Sparta fanshop pronajímá jisté firmě, od které klub dostává určitý fix. Zbytek co fanshop vydělá jde do kapsy oné firmě. Takže asi tak...
31.07.2018 12:21
31.07.2018 13:57
Nevim, kde přesně autor čerpá info a kvalitě občerstvení v Edenu, ale i známí slávisti, co tam chodí pravidelně, docela nadávaj. Na Spartě, aspoň co se týká dlouhý tribuny, je občerstvení v pohodě, a že jsou tam fronty? Když se v poločase zvedne naráz několik tisíc lidí, frontám se vyhnout nelze nikde, proto chodím na klobásu ve 42. :)
31.07.2018 13:59
A ještě jedna věc, v O2 je sice pestrý sortiment, ale třeba klobásy jsou tam strašný, samej volej, na Letný jsou rozhodně lepší.
31.07.2018 14:07
Ten rozdíl je v tom, že na Slavii si fanoušek tu klobásu dát nemusí, na Spartě ano. I ta grilovaná kuřata zmizela a nepoživatelný langoš skutečně alternativa není
31.07.2018 14:09
Kuřata, kdy se tam prodávaly kuřata? A klobásu si dát přece nemusíš, nikdo tě do ní nenutí. Je tam třeba vepřová kýta, která je taky super.
31.07.2018 14:16
Kuřata se tam prodávala (ne prodávaly) ještě tak před třemi lety. Že si to nepamatuješ, je problém tvé hlavy
31.07.2018 14:23
Předpokládám, že ty mluvíš o prodej kuřat před stadionem a nikoli na něm, o čemž je tento článek. Pak je tvůj argument ale úplně mimo, protože stejně tak mohu argumentovat že tam není guláš, kterej si můžu dát v hospodě za rohem.
31.07.2018 14:24
Stánek s kuřaty byl celou řadu let na ochozu jižní tribuny, byl skvělý a dalo se to jíst. Momentálně tam celé občerstvení stojí za prd, studený klobásy, teplý nedotočený a někdy i slévaný pivo, teplý nealko, fronty neskutečný i během zápasu atd. Pár stánků pro sektory H28 - H21 a D36 až D29 + celou hlavní tribunu a sektory za střídačkami). O WC škoda mluvit.
31.07.2018 14:21
Čerpám také ze zkušeností pravidelných návštěvníků Edenu, stejně tak jako ze své vlastní. Ohledně chuti je to samozřejmě věc vkusu a každého, ohledně pestrosti si myslím, že jsme opravdu na úrovni 3. ligy...
31.07.2018 14:24
Já pár stadionů v lize viděl, a věř, že patříme rozhodně k tomu nejlepšímu. Samo, že klobása jako na Žižkově tady není, ale kvalita rozhodně není špatná.
31.07.2018 15:01
To ti rád věřím, že jinde je to ještě horší. I když mám zkušenost ještě z Dukly, Liberce, Teplic a o tolik horší to zas taky není... ale proč k tomu přistupovat v duchu, že jinde je to ještě víc naprd, tak co...:-( Navíc občerstvení byl jen jeden z příkladů pro dokreslení celkového dojmu...
31.07.2018 15:06
"Občerstvení je na ubohé úrovni", z toho by si neznalý člověk mohl udělat názor, že se tam nedá jíst ani pečivo. Za mě je občerstvení dobrý, neříkám, že není co zlepšovat, ale pamatuju doby, kdy měli u stánku jeden druh klobásy, která byla buď totál černá, nebo vysušená, což už díky bohu je dávno pryč. Dneska si tam člověk může vybrat a když není vyloženě zmlsanej, nají se v pohodě. Třeba cigáro je opravdu dobrý, šunka od grilu taky, takže ne všechno je špatně. Ale znovu říkám, určitě je vždy co zlepšovat, např. by si mohli ve stánku roztočit víc piv najednou, a ne že pak točej během půle jedno pivo 3 minuty..
31.07.2018 14:22
Jinak autor taktně opomenul cenu permic, ale to je taky pěkný nářez. Loni mě stála na moje místo 1.710 Kč, letos jsem nepřicupital do 29.6. a tak jsem byl potrestán odejmutím desetiprocentního bonusu a zaplatil jsem 2.850. To je navýšení přesně o 2/3, jinak 66,66666 %. I v případě, že bych byl čilý by to bylo stále čistých 50%. Po loňské sezóně je takové zdražení prostě nemorální. Ano, mám svaté právo si ji nekoupit, ale po padesáti letech ... ?
31.07.2018 15:55
je podle mně kritizováno zbytečně. nevím, jak to jinde, ale na ochozu protilehlé nemám problém. Šunka z grilu, kobása, cigáro. chleba se škvarkama, nějaký koláče, sračky od McDonalda (někomu to fakt chutná) - co víc bys chtěl. Fronty o přestávce jsou, ale tomu se asi vyhnout nejde. Stačí chodit včas před zápasem a najíš se v klidu. přitom pokrecáš s kámošema, probereš sestavu, tip na zápas, mrkneš na rozcvičku, prostě pohoda. Co by zasloužilo zlepšit jsou toalety - to souhlasím. P.S. občerstvení v židenu (alespoň teda v sektoru pro hosty) je mnohem horší. Jak to mají na jiných tribunách, nevím, tam bych nevkročil. A třeba teď v neděli v Jablonci bylo na celou tribunu za bránou jedno okýnko - absolutně bez šance, pokud jsem chtěl vidět fotbal
31.07.2018 18:58
Ja bych tady rad reagoval na to obcerstveni..ktere by rozhodne zaslouzilo nejakou lepsi peci,ale kdyz to vezmu uplne od jineho konce nejdriv..ja bych i zkousnul ''maly vyber'',vetsi frontu i studenejsi klobasu,ale kdyby ten vykon na tom hristi byl lepsi,popravde posledni dobou na to jidlo ani neni moc chut..nechci zlehcovat tento problem,ale zaklad je porad ta hra..jsme vsichni SPARTANI nastvani a rozhodne pravem..hledame problemy ve vsem..coz je samozrejme..chceme zmeny,ktere jsou nam porad dokola slibovany..ja osobne se radsi najim doma,ale chci videt sakra fotbal na ktery se bude dat koukat a nebude mi kazit chut uz na tak ''mizerne'' jidlo ..
03.08.2018 18:56
31.07.2018 21:45
Též nejsem nadšený, že se zdražily permice. Na druhou stranu, chodí-li člověk téměř pravidelně,tak permice je základ! Já na vstupném takto ušetřím téměř 4 000 Kč! Lístek též podražil, takže bez permice jby to byla v mém případě blbost! A hlavně se nemusím moc o nic starat. A občerstvení? Vcelku cajk. Jen trochu zcivilizovat prostředí.....
02.08.2018 08:30
02.08.2018 11:24
02.08.2018 11:51
02.08.2018 13:27
Ale jo, kockem vychvalovane občerstveni zase upada do bidy...Klobasa pred polocasem je casto uz jen jeden druh, sekana v housce pri zapase neni uz vubec, sunka od kosti je casto studena, uz k ni nemaji nakladane papricky, jako byvalo v pocatku, nekdy není ani kren. Chleba se skvarkovkou byval i druhem polocase, ted uz neni ani před puli...Místo tech chcanek, uz by mohlo byt davno jiné pivo, kdyz uz gambrihnus neni narizeny.
04.08.2018 12:03
Já teda taky na protilehlé nemám s jídlem problém, spíš naopak, protože ty klobásy máme dobrý, o tom žádná. Chodím vždy cca ve 42" minutě a fronta je v pohodě. Co mě ale neskutečně vytáčí je distribuce, čepování piva!!! Proč sakra není v každém stánku navíc jedna pípa, 2 holky, které nebudou točit pivo každému zvlášť, ale budou mít roztočeno desítek piv, aby to odsýpalo? Doporučuji se jet podívat na Baník do Vítkovic a uvidíte, jak se čepuje pivo a v jakém množství... Tohle mě neskutečně sere...